2015-11-08 11:07:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jobb lesz, ha új kedves után néz

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars még a Szűz jegyének végén áll. Ma lehet, hogy képtelennek érzi magát arra, hogy ellenálljon az izgalmas helyzetnek. Ha esetleg ilyen kísértéssel kerül szembe, ne feledkezzen meg arról, hogy ez a vonzalom csupán átmeneti jellegű, és nem valószínű, hogy egy tartós kapcsolat alakul ki majd a dologból. Érzelmileg még ne kötelezze el magát senki mellett.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Szűz jegyének utolsó fokán áll. Ha komoly problémája adódna, akkor hallgasson a józan eszére. Hagyjon elegendő időt magának arra, hogy megtalálhassa az adott problémára a legjobb megoldást. Leginkább a tapintat és a kedvesség jellemző Önre, csak ritkán produkál váratlan érzelmi kitöréseket. Valóan ez a legnagyobb ütőkártya most az Ön kezében.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Skorpió jegyében áll, az Ön horoszkópjának munkát jelző területén. Mivel alaptermészetének legjellemzőbb vonása a mozgásigény, ezért hajlamosabb lesz a munka- vagy lakhelyváltoztatásra. Érzelmi reakciói nem erősek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Nem igazán érdeklik ma az elvont dolgok, nem tud a hatásuk alá kerülni. A természettudományoknak inkább a gyakorlati része érdekli, viszont a gyógyítás területén különösen intuitív alapokon nyugvó módszerei lehetnek. Fokozott igénye van a mozgásra, helyváltoztatásra, munkakörének változtatására, lakásváltoztatásra, utazásra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ön minden körülmények között meg tudja őrizni a méltóságát. Most sincs ez másképp, pedig ma úgy érzi, különösen érzékeny hangulatban van, és kivételesen ön igényel támogatást. Nyissa meg a szívét az önhöz közel állók előtt!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz és a Mars elhagyni készül az Ön jegyét. Furfangos észjárásának és jó kommunikációs képességeinek köszönhetően szinte garantált a siker a magánéletben is! A barátai a karrierje szempontjából más úton-módon is segítségére lehetnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és a Vénusz is nagyon gyorsan át fog lépni az Ön jegyébe. Ön kellemes társalgó. Megnyerő modorával, békés, kiegyensúlyozott természetével könnyen alkalmazkodik mindenkihez. A mai napja remek hangulatban fog telni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr közelít a Naphoz a Skorpió jegyében. Az Ön beszéde logikus és világos. Alkotó munkájában eredetiségre, önállóságra törekszik. A magánéletében viszont jobban kell ügyelnie arra, ne bántson meg másokat az időnként keménységével.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, fényszögben az Uránusszal. Emberi kapcsolataiban nyílt és közvetlen, nem szereti a titkolózást. Érzelmei színesek, többnyire bizakodó és jó kedélyű. Ma is ez lesz a jellemző önre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal. A pénz számos konfliktus forrása lehet ma, de szerencsére minden kedvezően alakul.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz kellemetlen kapcsolatban áll két bolygóval. Egy Öntől meglehetősen eltérő társadalmi hátterű ember mutat majd gyengéd érdeklődést Ön iránt. Önt a különbségek mindig vonzották. Az Uránusz a káosz bolygója, nem árt előbb gondolkodnia, mielőtt cselekedne.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ha szenvedélyesebb szerelemre vágyik, jobb lesz, ha új kedves után néz. Valaki ma akaratlanul is becsaphatná Önt, főleg, ha szerelmi ügyekről van szó. Ha Ön úgy érzi, hogy a párja nem eléggé őszinte, akkor jobb, ha idejében tisztázza a dolgokat, ha ez nem sikerül, akkor el kell válni tőle.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: